Breaking News
14 Νοεμβρίου 2016

 

H WADA με επιστολή της προς τις αρμόδιες ελληνικές Αρχές συνεχάρη τη χώρα μας για την πλήρη εναρμόνιση της με τους κανονισμούς της.


AdTech Ad

Έσβησε και τυπικά η φωτιά που είχε ανάψει με τον κίνδυνο τιμωρίας της χώρας από τη WADA εξαιτίας της παράληψης από τον ΕΣΚΑΝ να στείλει ένα έγγραφο με το οποίο να ενημερώνει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αντιντόπινγκ πως όλα όσα ζήτησε έχουν πραγματοποιηθεί.

Τελικά, αφού πρώτα το όνομα της Ελλάδας συμπεριλήφθηκε στη λίστα μαζί με χώρες όπως η η Βραζιλία, η Ινδονησία, το Αζερμπαϊτζάν και η Γουατεμάλα, το απαραίτητο έγγραφο στάλθηκε και η WADA απένειμε τα εύσημα στη χώρα μας για την εναρμόνιση της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΓΑ: "Με επιστολή, η οποία εστάλη από τον WADA στο ΕΣΚΑΝ και κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ανακοινώνεται ότι μετά την πρόσφατη σύσκεψη του WADA για την εξέταση της συμμόρφωσης των μελών, τα θέματα που αφορούσαν το ΕΣΚΑΝ έχουν λυθεί απολύτως.  Γι αυτό το λόγο καμία σύσταση μη-συμμόρφωσης που να αφορά την Ελλάδα και το ΕΣΚΑΝ δεν θα γίνει στο προσεχές  Ιδρυτικό Συμβούλιο του WADA.

Ως εκ τούτου αποδεικνύεται, ότι τα πρόσφατα δημοσιεύματα, σε μερίδα του αθλητικού Τύπου, στα οποία γινόταν λόγος περί του αντιθέτου και περί αποβολής του ΕΣΚΑΝ  από τον WADA, ήταν αναληθή και δημιουργούσαν στοχευόμενο κλίμα κινδυνολογίας.

Η Αθλητική Ηγεσία συνεχίζει την ανασυγκρότηση του ΕΣΚΑΝ και την υλοποίηση της πολιτικής της στο τομέα της αντιμετώπισης του ντόπινγκ, δυσαρεστώντας τα κυκλώματα που επί χρόνια λυμαίνονταν τον ελληνικό αθλητισμό".

sport24.gr

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics