Breaking News
14 Νοεμβρίου 2016

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η τιμωρία σε βάρος της Ελλάδας για το εθνικιστικό πανό που αναρτήθηκε από οπαδούς στον αγώνα Ελλάδα-Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ καθώς το περιστατικό υπέπεσε στην αντίληψη του παρατηρητή ο οποίος και το ανέγραψε στο φύλλο αγώνα μαζί με τα καπνογόνα που άναψαν οι Βόσνιοι μετά το γκολ του Πιάνιτς.

FIFA και UEFA εξάλλου δείχνουν μηδενική ανοχή σε φαινόμενα εθνικισμού και ρατσισμού. Στο πανό γινόταν λόγος στα σερβικά στη γενοκτονία περίπου 8.000 μουσουλμάνων, ανδρών και αγοριών, η οποία συντελέστηκε το 1995 στη Σρεμπρένιτσα από Σέρβους της Βοσνίας, σε ένα ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα πολέμου. Στο πανό αναγραφόταν συγκεκριμένα η φράση «μαχαίρι, σύρμα, Σρεμπρένιτσα», το σύνθημα των Σέρβων που φώναξαν στους Βόσνιους όταν οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν το 2005, για να τους πικάρουν.  Εν τω μεταξύ, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Γιόνας Έρικσον, κινδυνεύει με αποκλεισμό από μία έως τρεις αγωνιστικές επειδή χτύπησε με κεφαλιά (!) τον Χάιροβιτς. 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics