Breaking News
15 Νοεμβρίου 2016

 

Νέα δεδομένα φαίνεται να δημιουργούνται στην υπόθεση της φωτιάς στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, καθώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο πόρισμά της δεν θα αναφέρει τα αίτια από τα οποία προκλήθηκε.

Μπορεί άπαντες να θεωρούν δεδομένο τον εμπρησμό στο σπίτι του τέως αρχιδιαιτητή, παρ' όλα αυτά στο πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δεν θα αναφέρονται τα αίτια από τα οποία προκλήθηκε η φωτιά, καθώς αυτά δεν έχουν βρεθεί, όπως δεν έχουν βρεθεί και ίχνη από πιθανούς δράστες όπως αναφέρει το "Goal".


Στην έκθεση που θα συμπεριληφθεί στο αποτέλεσμα της έρευνας και στο πόρισμα του εισαγγελέα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία θα κάνει μία απλή καταγραφή των δεδομένων και των ζημιών. Θα αναφέρει δηλαδή ότι ενημερώθηκε το πρωί της Τετάρτης στις 11:15 κι ότι στον τόπο της φωτιάς πήγαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και κατέσβησαν την πυρκαγιά, καθώς επίσης και τις ζημιές που προκλήθηκαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

Εδώ βέβαια πρέπει να επισημανθεί ότι οι υπεύθυνοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Χαλκιδική την επόμενη της πυρκαγιάς με δηλώσεις τους απέκλειαν το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος, άφηναν ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο η φωτιά να έχει ξεκινήσει από ανθρώπινο χέρι.

Σειρά πλέον έχει ο ειδικός πραγματογνώμονας που ανέλαβε την υπόθεση. Πηγές της Πυροσβεστικής ωστόσο εκτιμούν ότι σε περιπτώσεις που ο πραγματογνώμονας δεν ειδοποιείται την ίδια στιγμή ή σχεδόν αμέσως (στην προκειμένη περίπτωση ειδοποιήθηκε δύο 24ωρα μετά), είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθούν τα αίτια. Φέρεται δε να έχει σχεδόν ολοκληρώσει την έρευνά του κι αναμένεται να την καταθέσει σύντομα.

sdna.gr

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics