Breaking News
17 Νοεμβρίου 2016

Βρήκε το όνομα που θα δώσει στο κοκτέιλ που θα σερβίρεται στα ξενοδοχεία του ο Πορτογάλος άσος. Όχι, δε θα το ονομάσει «Κριστιάνο».

Όλοι οι μεγάλοι άνδρες πίνουν το κοκτέιλ τους με συγκεκριμένο τρόπο. Ο Τζέιμς Μποντ, για παράδειγμα, θέλει το δικό του ανακατεμένο.

Έτσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Θέλει να σερβίρεται στα μπαρ των ξενοδοχείων που διατηρεί, ένα κοκτέιλ που θα είναι άμεσα συνυφασμένο με την ποδοσφαιρική του ζωή.

Γι’ αυτό επέλεξε το όνομα του κοκτέιλ να είναι όχι «Κριστιάνο» ή «Ρονάλντο» ή «CR7», όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι, αλλά «Ballon d’ Or».

«Χρυσή Μπάλα» θα ονομάσει το κοκτέιλ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας, ίσως, υπονοούμενα για το ποιος θα είναι ο φετινός νικητής του συγκεκριμένου βραβείου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics