Breaking News
23 Νοεμβρίου 2016

 

Η Μικτή παίδων της ΕΠΣ Ηρακλείου τέθηκε αντιμέτωπη με την αντίστοιχη ομάδα των Χανίων καταφέρνοντας να πάρει την 3η σερί νίκη με σκορ 0-4 ,στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι, πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και μόλις στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα καθώς έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Σημαιάκης «έκοψε» ωραία την μπάλα στο Τσαμπουράκη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το 0-1.

Στο 31’ ήρθε η σειρά των Χανίων να επιτεθούν με τον Παπαδάκη να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση χωρίς ωστόσο να καταφέρει να νικήσει τον Ψιμόπουλο.

Δύο λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Γιάννη Μπασκάκη διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Κουτεντάκης πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έδωσε μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη, οι Χανιώτες μπήκαν αρκετά δυναμικά στο παιχνίδι ωστόσο η Μικτή παίδων ήταν εκείνη που είχε την πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρος. Στο 41’ ο Τσαμπουράκης επιχείρησε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μετά από σουτ του Γύπαρη όμως το γκολ ήρθε για μια ακόμα φορά από τη Μικτή Ηρακλέιου.

Λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Κουτεντάκης έπειτα από σέντρα του Γαρεφαλάκια έπιασε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Τσαμαντιώτης δίνοντας έτσι μεγαλύτερη διάσταση στο σκορ ολοκληρώνοντας έτσι την 3η της Μικτής Ηρακλείου σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Χανιά : Ανωμεριανάκης, Φανδριδάκης (64’ Καλαϊτζάκης), Νικολιουδάκης, Μπουρδάκης (64’ Ρημαντωνάκης), Αθανασάκης (41’ Γιακουμάκης), Σελάμης, Φίλκας, Παπαδάκης (64’ Κακαβελάκης), Κρεμασμενάκης (58’ Μυφτάρι), Κουλιεράκης, Γύπαρης.

Ηράκλειο: Ψιμόπουλος, Σημαιάκης, Καρδουλάκης, Ματαλιωτάκης (75’ Γωνιωτάκης), Σμπώκος, Ζηδιανάκης, Χαλκιαδάκης (70’ Τσαμαντιώτης), Καφούσης (52’ Βασιλάκης), Λιανέρης (52’ Γαρεφαλάκης), Κουτεντάκης (75’ Μακρυδάκης), Τσαμπουράκης.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics