Breaking News
26 Νοεμβρίου 2016

 

Στα... χαρακώματα βρίσκονται, πλέον, οι ΠΑΕ της Super League με το συνδρομητικό κανάλι.

 

Ήδη εδώ και καιρό οι σχέσεις ανάμεσά τους ήταν τεταμένες, ωστόσο, η απόφαση του καναλιού που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος της Super League να ενεργοποιήσει τις ρήτρες μετά τις αναβληθείσες αγωνιστικές, αλλά και να μην καταβάλλει τα οφειλόμενα στις ΠΑΕ, ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Όπως διέρρευσε σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο πρόεδρός της, Γιάννης Αλαφούζος σε επικοινωνία που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet/Nova, Πάνο Παπαδόπουλο, τον ενημέρωσε για την πρόθεση των «πρασίνων» να μην επιτρέψουν την είσοδο του συνδρομητικού καναλιού στο μεγάλο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», εάν δεν αλλάξει τη στάση του.

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» εξήγησε γι΄ άλλη μια φορά στον Πάνο Παπαδόπουλο ότι η απόφαση για την αναβολή του πρωταθλήματος δεν ανήκε στις ομάδες, αλλά πάρθηκε από την κυβέρνηση (οι δύο πρώτες αγωνιστικές) και στη συνέχεια από την επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ (11η ημέρα), συνεπώς δεν έχουν καμία ευθύνη οι ΠΑΕ, ούτε οφείλουν να υποστούν τις όποιες συνέπειες.

Επίσης ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε από τον κορυφαίο παράγοντα της Nova να καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα στις ομάδες (το ποσό αγγίζει τα 6 εκ. ευρώ), με τον κ. Παπαδόπουλο να δεσμεύεται για απάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η Super League δεν θα μείνει αμέτοχη, καθώς προτίθεται να στείλει εξώδικο στη Nova με το οποίο θα ζητά την άμεση καταβολή των οφειλόμενων, ενώ μεγάλη σημασία αποκτά η συνεδρίαση του συνεταιρισμού που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη με κύριο θέμα τα τηλεποτικά.

naftemporiki.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics