Breaking News
29 Νοεμβρίου 2016

Επέστρεψε στις... τραγικές εμφανίσεις η ΑΕΚ, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα παρότι βρισκόταν μπροστά 2-0 μέχρι το 67ο λεπτό. Το αποτέλεσμα δεν θέτει εν κινδύνω τις ελπίδες πρόκρισης της Ενωσης στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας, αποτελεί όμως ακόμα ένα χτύπημα στην ψυχολογία του Ζοζέ Μοράις και των παικτών του που πίστεψαν ότι μπορούν να δημιουργήσουν ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων μετά τη νίκη επί του Πλατανιά. 

Τα δύο γκολ της Ενωσης σημείωσε ο Τόμας Πέκχαρτ. Εξαιρετικό το πρώτο, με τον Τσέχο να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή στο 36΄. Τυχερό το δεύτερο, αφού από τη σέντρα του Ζόριτς από δεξιά, η μπάλα βρήκε στο γόνατο του Πέκχαρτ και κατέληξε στα δίχτυα του Πρίφτη στο 47΄. Κάπου εκεί, η ΑΕΚ... αποχώρησε από το γήπεδο. Λίγο ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, λίγο το κίνητρο των γηπεδούχων, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Αναγέννησης που έφτασε στην ισοφάριση με δύο κεφαλιές. Την πρώτη από τον Τζέκο στο 67΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Φέτση και τη δεύτερη από τον Μάιγκα μετά από κόρνερ στο 76΄. Κι όλα αυτά ενώ υπήρξαν και δύο σωτήριες επεμβάσεις του Γιάννη Ανέστη στο 63΄ σε εξ επαφής πλασέ του Ξέρρα και στο 70΄ σε «κεραυνό» του Τζέκου. 

Στα αξιοσημείωτα, η χρησιμοποίηση του Ούγκο Αλμέιδα στο 79ο λεπτό. Ο Πορτογάλος που τον Σεπτέμβριο τραυματίστηκε στο κακό αγωνιστικό χώρο της Βέροιας, μπήκε στο ματς σε ένα... τρισχειρότερο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα του να νικήσει την Καρδίτσα. Ακολούθησε το «καψώνι» στον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος αντικατέστησε στο 86΄ τον Πατίτο.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος
Κίτρινες κάρτες: Κισκαμπάνης, Ντιατά, Μπιτέλης, Τσόπελας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος (46΄ Τσιλούλης), Φέτσης, Μπλέντι, Τζέκος, Μπιτέλης (82΄ Τσόπελας), Ντιατά (56΄ Ξέρρας).

AEΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιαννούτσος, Μανωλάς, Γαλανόπουλος, Τσέλιος (79΄ Αλμέιδα), Ροντρίγκες (86΄ Αραβίδης), Ζόριτς (67΄ Ντίντακ), Πέκχαρτ.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics