Breaking News
30 Νοεμβρίου 2016

Οι δραματικοί τελευταίοι διάλογοι του πιλότου του μοιραίου αεροσκάφους με τον πύργο ελέγχου λίγο πριν από την συντριβή.



Συγκεκριμένα, ένας πιλότος αεροσκάφους που πετούσε κοντά στο αεροπλάνο της Lamia, άκουσε τους δραματικούς διαλόγους και τους μετέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Caracol της Κολομβίας.

Αρχικά, σύμφωνα με τον πιλότο, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους της Lamia Μιγκέλ Αλεχάνδρο Κιρόγα Μουρακάμι, ζήτησε άδεια για έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ρίο Νέγκρο, λόγω προβλημάτων με τα καύσιμα.

«Ζητώ προτεραιότητα για να προχωρήσω με την προσγείωση, έχουμε πρόβλημα με τα καύσιμα», ανέφερε αρχικά ο πιλότος, ωστόσο ο πύργος ελέγχου απάντησε αρνητικά στο αίτημά του, καθώς μία άλλη πτήση της VivaColombia είχε προτεραιότητα.

Στην συνέχεια, ο Μουρακάμι εξέπεμξε σήμα κινδύνου και είπε προς τον πύργο ελέγχου: «Έχουμε πρόβλημα. Ζητούμε άδεια έκτακτης προσγείωσης».

«Δεν μπορείτε να προχωρήσετε», ήταν η απάντηση του πύργου ελέγχου, με τον κυβερνήτη να αναφέρει λίγο αργότερα: «Τώρα έχουμε βλάβη στα ηλεκτρικά».

Στο μεταξύ, η Σιμένα Σουάρες (φωτό κάτω), μέλος του πληρώματος και ένα από τα 6 άτομα που επέζησαν της τραγωδίας, φέρετε να είπε στον κυβερνήτη της περιοχής Αντιόκια της Κολομβίας Λουίς Πέρες - ο οποίος την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο - ότι λίγο πριν από την συντριβή έσβησαν τα φώτα του αεροσκάφους.



«Από τα λίγα που μου είπε, ήταν ότι τα φώτα άρχισαν να σβήνουν σταδιακά και 40-50 δευτερόλεπτα μετά ένιωσε την πρόσκρουση. Μέχρι εκεί θυμάται. Είναι τα μόνα στοιχεία που έχουμε».

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το αεροσκάφος είχε «μείνει» από καύσιμα την στιγμή του δυστυχήματος και ότι δεν ισχύει ότι ο ίδιος ο κυβερνήτης αποφάσισε να το αδειάσει από τα καύσιμα για να αποφύγει την έκρηξη κατά την πρόσκρουση στο έδαφος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics