Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε τι αναφέρουν έγγραφα των Football Leaks

Η ισπανική εφημερίδα ElConfidencial φέρνει στη δημοσιότητα έγγραφα των FootballLeaks που αποκαλύπτουν πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε να αποφύγει την πληρωμη φόρων.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης διατηρούσε εταιρεία στην Ιρλανδία, μια χώρα όπου έχει χαμηλό ποσοστό φορολόγησης για όσους εδρεύουν εκεί. Η εταιρεία “Multisports & Image Management Limited” (MIM) συστήθηκε το 2004 στο Δουβλίνο από τον δικηγόρο Άντι Κουίν, ο οποίος δεν έχει απευθείας σχέση με τον Ρονάλντο.

Τα έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν δείχνουν ότι από το 2012 η ΜΙΜ έχει λάβει εξουσιοδότηση «για να διαχειρίζεται τα εμπορικά δικαιώματα εικόνας, ονόματος, λόγου (προφορικού ή γραπτού), υπογραφής, βιογραφίας, φωτογραφιών και βίντεο τα οποία σχετίζονται με τον ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο Ντος Σάντος Αβέιρο».

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι ισπανικές οικονομικές αρχές δεν ερευνούν τον Ρονάλντο, ούτε τον έχουν καλέσει να καταθέσει για τους φόρους που πληρώνει ή δεν πληρώνει στην Ιρλανδία. Από τη μεριά του Πορτογάλου, τονίζεται πως δεν υπάρχει καμία παρατυπία ή παρανομία και πως όλα τα έσοδα στην Ισπανία δηλώνονται κάθε χρόνο.

Επίσης, ο τρόπος που επέλεξε ο Ρονάλντο δεν συνιστά απόδειξη φοροδιαφυγής, ενώ μένει να ξεκαθαριστεί αν ο παίκτης έχει δηλώσει ότι σχετίζεται με την συγκεκριμένη εταιρεία στην Ιρλανδία.

Για την ώρα, οι ισπανικές Αρχές δεν έχουν αποδείξεις πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο μεταφέρει έσοδά του στη ΜΙΜ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics