Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2016

Τα γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και του Κριστιάνο Ρονάλντο στον έξτρα χρόνο του 90λέπτου, χάρισαν στη Ρεάλ Μαδρίτης τη νίκη με 2-0 επί της μεξικανικής Κλουμπ Αμέρικα στο δεύτερο ημιτελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων.

Έτσι, οι "μερένγκες" θα είναι παρόντες στον τελικό της Κυριακής (18/12, 12:30) στο Nissan Stadium της Γιοκοχάμα, όπου θα αντιμετωπίσουν την ιαπωνική Κασίμα Άντλερς.

ΚΛΟΥΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ (Λα Βόλπε): Μουνιός, Βαλδές, Αλβαράδο (54' Γκερέρο), Γκολτς, Αγκιλάρ, Σαμούδιο, Ιμπάρα (62' Κιντέρο), Ντα Σίλβα, Σαμπουέσα, Περάλτα, Ρομέρο (70' Αρόγιο)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρος (72' Χάμες), Βάθκεθ, Μπενζεμά (80' Μοράτα), Ρονάλντο

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics