Breaking News
26 Ιανουαρίου 2017

Το νέο προπονητή του συλλόγου, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της Ρόδου στη Γ’ Εθνική μετά την αποχώρηση του Σάββα Ορφανίδη, ανακοίνωσαν τα «ελάφια». Πρόκειται για τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, ο οποίος έχει εργαστεί σε διάφορες ομάδες της Super League, κυρίως στα τμήματα υποδομής.

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:  «Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Ρόδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας μας. Συγκεκριμένα μετά από ενέργειες του προέδρου κ. Αυγουστίνου Γιακάι και με την σύμφωνη γνώμη των μελών της διοίκησης αποφασίσθηκε να δοθούν τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος στον κ. Δημήτρη Τερεζόπουλο. Η διοίκηση καλωσορίζει τον έμπειρο τεχνικό στην ομάδα μας ο οποίος έχει δείξει δείγματα γραφής σε μεγάλες γνωστές ομάδες της Super league, του εύχεται καλή διαμονή, καλή πορεία μαζί του μεγάλες επιτυχίες με την ελαφάρα μας να έχει υγεία και να πάμε υπό την καθοδήγηση του όσο ψηλότερα γίνεται».

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος απέκτησε το 2012 το δίπλωμα προπονητή UEFA Pro το 2012, παρακολουθώντας την σχετική σχολή στη Ρόδο, ενώ ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στο νησί μας για να παρακολουθήσει και την δεύτερη φάση (UEFA Pro Licence).

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε πάντως το 2002 στον Πανιώνιο όπου διαδοχικά ήταν προπονητής έως και το 2008 στην U-12, στην U-14 στην U-17 και στην U-21 της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Από το 2008 έως και το 2012 θήτευσε στην U-17 του Ολυμπιακού Πειραιώς. 

Στην συνέχεια επέστρεψε μετά από ένα πέρασμα από την Κόρινθο και την Football League 2 και πάλι στον Πανιώνιο ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα και προπονητής της U-20.

Μάλιστα υπήρξε και υπηρεσιακός πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία μονιμοποιήθηκε ως τεχνικός Απρίλιο έως και τον Δεκέμβριο του 2014 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2015 έως και τον Φεβρουάριο του 2016 υπήρξε βοηθός προπονητή στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση για τον Ορφανίδη

Εξάλλου λίγη ώρα νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Ορφανίδη: «Με ομόφωνη απόφαση η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάββα Ορφανίδη. Τον ευχαριστεί πολύ για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα. Ήταν και θα είναι πάντα Ρόδος. Του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Το Δ.Σ. ΑΣ Ρόδος».




To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics