Breaking News
31 Μαΐου 2017

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία δρομολογεί τις εξελίξεις για της εκλογές της ΕΠΟ και την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου θα βρεθεί στην Αθήνα κοινή αντιπροσωπεία της FIFA και της UEFA για συνάντηση με την ΠΔΕ/ΕΠΟ τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας και τις Ενώσεις.


Η συνάντηση θα γίνει σε συνέχεια αυτής που υπήρξε στις 18/5 στη Ζυρίχη ανάμεσα στη FIFA και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη, με θέμα την εναρμόνιση της αθλητικής νομοθεσίας με το καταστατικό της ομοσπονδίας και ενόψει της ετήσιας ΓΣ της ΕΠΟ στις 30/6, οπότε θα τεθούν προς ψήφιση οι καταστατικές αλλαγές.

Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι το εκλογικό σώμα και η σύνθεση της ΓΣ της ΕΠΟ, ο αριθμός των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και ο αριθμός των επιτροπών.

Επίσης θα υπάρξει συνάντηση και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη ο οποίος έχει ζητήσει εγγυήσεις για την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ προκειμένου να προβεί σε νομοθετικές ρυθμίσεις που να ικανοποιούν τη FIFA.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics