Breaking News
29 Ιουνίου 2017

Συγχαρητήρια στους παίκτες της Πορτογαλίας έδωσε ο Φερνάντο Σάντος, παρά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από την Χιλή, στον χθεσινό ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, στην διαδικασία των πέναλτι. 


 «Ηταν ένα παιχνίδι σε δύο μέρη. Στην αρχή η Πορτογαλία πήγε καλύτερα, μετά όμως η Χιλή βελτιώθηκε.  Υπήρχαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Προσπαθήσαμε να δώσουμε ταχύτητα. Ενα παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι. Στο Euro 2016 ήμασταν ήρωες, τώρα όχι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οι παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια», είπε μετά τον αγώνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, που πάντως αρνήθηκε να σχολιάσει εάν στην διαδικασία των πέναλτι, «υπεύθυνος» για την επιτυχία της Χιλή, ήταν ο Κλαούντιο Μπράβο ή  η αναποτελεσματικότητα των Πορτογάλων: «Δεν θα κάνω αυτή την ανάλυση τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics