Breaking News
14 Αυγούστου 2017


Στο 0-0 έμεινε η Ξάνθη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου

 

Δεν προέκυψε νικητής από το φιλικό της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Πόντου στο οποίο αγωνίστηκαν οι «ρεζέρβες», με το τελικό αποτέλεσμα 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ο προπονητής των Ακριτών, Μίλαν Ράσταβατς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ, προκειμένου «τσεκάρει» την ετοιμότητά τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι είχαν τρεις αρκετές καλές στιγμές να σκοράρουν στο παιχνίδι (31', 40' και 83') αλλά ο Ορφανίδης δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Απόλλωνα Πόντου, με το 0-0 να μένει μέχρι ο φινάλε.

Το παρών στις εξέδρες έδωσε και ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος.

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Ορφανίδης Λ., Συλλά, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Κώστας (76' Τσέλα), Μεχία, Ορφανίδης Π., Φασίδης, Κάστρο, Κίκε (55' Σουλεϊμάν Οκάν).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καπίας, Βεργώνης, Σιμελίδης, Εν Λουντούλου, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης, Χασομέρης. Έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Καλί, Τζιοβανάκης, Λιόνης, Γκουγκούδης, Καλογέρης, Ταβάρες, Δαλιανόπουλος, Μιλοσάβλιεβ, Ντούγκα, Μπρίτο.
aek365.com

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics