Breaking News
17 Αυγούστου 2017

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στις 21.30 την Βασκικη ομάδα

 


Κάτι καλό θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός δπαρά τις δεδομένες δυσκολίες των αγώνων με την Ατλέτικ Μπιλμπάο. Οι «πράσινοι» υποδέχονται στις 21.30 της Πέμπτης (17/8) την Αθλέτικ Μπιλμπάο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο αγώνας μεταδίδεται από την Cosmote tv.

Η αποστολή του Μαρίνου Ουζουνίδη και των παικτών του είναι δεδομένα δύσκολη, αλλά με τη δύναμη της έδρας και τους φίλους του στο πλευρό του αφού το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, άπαντες ελπίζουν σε αίσια έκβαση.

Ο Εβρίτης τεχνικός δείχνει να προσανατολίζεται στο να κινηθεί με συνταγή Καμπάλα όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα. Ο Βλαχοδήμος αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, Μολέδο και Κουτρουμπής θα είναι στα στόπερ, με τον Χουλτ αριστερά και τον Ρέις ή τον Κολοβέτσιο στα δεξιά, λόγω της απουσίας του Κουλιμπαλί.

Στα χαφ θα δούμε λογικά τους Κουρμπέλη και Ζέκα, με τον Λουντ αριστερά και τον Καμπέσας δεξιά, ενώ ο Μολίνς θα είναι στην κορυφή, με έναν εκ των Άλτμαν ή Λουτσιάνο να αναλαμβάνουν τον ρόλο του επιτελικού.
aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics