Breaking News
24 Αυγούστου 2017

CHAMPIONS LEAGUE ΠΛΕΪ ΟΦ

 

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΑΠΟΕΛ: 0-0 (0-2)

ΓΗΠΕΔΟ: Έντεν Αρένα

Τεράστια επιτυχία για το ΑΠΟΕΛ που πήρε λευκή ισοπαλία στην Πράγα και θα δώσει για τρίτη φορά το "παρών" στους ομίλους. Οι Τσέχοι πίεσαν από τα πρώτα λεπτά όμως βρήκαν απέναντι τους έναν εξαιρετικό Βάτερμαν. Είπε "όχι" σε κεφαλιά του Φρίντριχ στο 2ο λεπτό και νίκησε σε τετ α τετ τον Φαν Μπούρεν στο 12'. Ο Ροτάν πέντε λεπτά μετά σούταρε μόλις άουτ ενώ στο 37' ο Σούτσεκ δεν βρήκε στόχο από ιδανική θέση. Στο 41' ο Ντάνι έχασε νέα τεράστια ευκαιρία για τη Σλάβια. Ο ίδιος παίκτης στο 52' δεν κατάφερε με κεφαλιά να σκοράρει από κοντά. Από εκεί και πέρα οι Τσέχοι πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να βγάλουν φάσεις με τον ΑΠΟΕΛ να κρατά το σκορ και να προκρίνεται.

ΣΛΑΒΙΑ: Σλάβια: Λαστούβκα, Γιούγκας, Ντάνι (71'Σικορά), Χούσμπαερ, Νγκαντό, Στοχ (46'Σμχράλ), Μπορίλ, Φαν Μπούρεν, Σούτσεκ, Φρίντριχ, Ροτάν (60'Μεσάνοβιτς).

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Λάγο, Ρουέδα, Καρλάο, Μοράις, Βινίσιους, Εμπεσίλιο (82'Μερκής), Εφραίμ (46'Μπερτόλιο), Αλωνεύτης (76'Φαρίας), Ντε Καμάργκο

aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics