Breaking News
28 Αυγούστου 2017

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μετεγγραφή του Ζέκα στην Κοπεγχάγη, η οποία κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον διεθνή μέσο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρόταση των Δανών είναι 2,7 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα δυο εκατομμύρια θα καταβληθούν άμεσα, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί με τη μορφή μπόνους, εφόσον επιτευχθούν ορισμένοι στόχοι των Δανών.

Από την πλευρά του, ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες οικονομικές απολαβές που θα φτάσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, δηλαδή 400 χιλιάδες ευρώ περισσότερα από αυτά που προβλέπει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι». Οι Δανοί τονίζουν πως άνθρωπος της Κοπεγχάγης, αλλά και ο μάνατζερ του Ζέκα βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετεγγραφής.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του φέρεται να έχει ξεχωρίσει ήδη τρεις περιπτώσεις παικτών, για την αντικατάσταση του έμπειρου μέσου. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση ενός από τους συγκεκριμένους παίκτες και περιμένει να ολοκληρωθούν οι επαφές των «πράσινων». Παράλληλα, στις σκέψεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» υπάρχει το ενδεχόμενο απόκτησης ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού και ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού.

novasports.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics