Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2017

«Θερμό» επεισόδιο σημειώθηκε την Παρασκευή ανάμεσα σε Δημήτρη Μελισσανίδη και Αλέξη Κούγια σε μαγαζί των νοτίων προαστίων.


Δύο 24ωρα πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΑΕΛ στο Ολυμπιακό Στάδιο (Κυριακή 18:15) οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε μαγαζί της Βουλιαγμένης κι αφού αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του μεγαλομετόχου της Λάρισας. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μελισσανίδης χτύπησε τον Κούγια στο πρόσωπο, πριν παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν.
Ο γνωστός ποινικολόγος κατευθύνθηκε αμέσως μετά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό και εξύβριση εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αμέσως κλήθηκε να καταθέσει και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics