Breaking News
23 Σεπτεμβρίου 2017

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αναζητούν η «Ελαφρά Ταξιαρχία» και οι «ερυθρόλευκοι» των Χανίων, το μεσημέρι του Σαββάτου (23/9).

 

Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής ανοίγει στην Ριζούπολη, εκεί όπου ο Απόλλων Σμύρνης και ο Πλατανιάς αναμετρώνται στις 16:00 (Onsports, Novasports 3). Οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κάνουν… σεφτέ στην Super League και θα προσπαθήσουν να… σπάσουν το ρόδι, λίγες μέρες μετά την ισοπαλία (1-1) των δύο ομάδων στην Κρήτη για την πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δύο απουσίες

Οι Ελί Ελμπάζ και Ανιέτε είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Άκης Μάντζιος στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Ζαρόπουλος, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Μάατσεν, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Μάατσι, Μενδρινός, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Κούρος, Βαλλιάνος, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ, Μπιζιμίν.

Τρεις εκτός «μάχης»

Οι Ομπερχάουζερ, Καρυπίδης και Ντικαμονά είναι οι παίκτες που δεν υπολογίζει ο Γιώργος Παράσχος στους «ερυθρόλευκους».

Η αποστολή του Πλατανιά: Κοκκαλάς, Κασσωτάκης, Πριντέτα, Στάμου, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Στάθης, Κρος, Ντίντακ, Στανισάβλιεβιτς, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ, Γκρζέλζακ.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics