Breaking News
02 Νοεμβρίου 2017

Νέα επίθεση προς τη διοίκηση από τον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας

 


Πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ, το Canale 5 θα μεταδώσει δηλώσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στον Ιταλό δημοσιογράφο Μαουρίτσιο Κονστάντσο.

Ο Μπερλουσκόνι στρέφεται ξανά κατά της τωρινής διοίκησης της Μίλαν, λίγους μήνες αφότου μεταβίβασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, έναντι 740 εκατομμυρίων ευρώ.

Μιλώντας στο Canale 5, ο Μπερλουσκόνι είπε πως “δεν έχω βρεθεί στο γήπεδο από τότε που άφησα την ομάδα. Βλέπω τη Μίλαν στην τηλεόραση και αρρωσταίνω”.

Πριν από λίγο καιρό, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε ασκήσει κριτική στη νέα διοίκηση για την επιλογή της να πάρει μια “νέα ενδεκάδα” και όχι “3-4 παίκτες παγκόσμιας κλάσης”.

Σημειώνεται πως η νέα διοίκηση της Μίλαν δαπάνησε πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές το καλοκαίρι και τώρα η ομάδα είναι στην 8η θέση στη SerieA.
aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics