Breaking News
02 Μαΐου 2018

Την προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος της Αιθιοπίας προκάλεσαν οι σοκαριστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο ματς ανάμεσα στην Ντιφένς και την Ουελβάλο Αντιγκράτ Γιουνιβέρσιτι.

 Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 1-1, όταν ο διαιτητής κατακύρωσε γκολ της Ντιφένς με την μπάλα να περνάει οριακά την γραμμή της εστίας. Οι παίκτες της Ουελβάλο, που έπαιζε την σωτηρία της στο συγκεκριμένο ματς, επιτέθηκαν στον διαιτητή της συνάντησης, ο οποίος αναγκάστηκε να αμυνθεί χτυπώντας τους με το σημαιάκι του κόρνερ. Όμως τελικά οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να τον ρίξουν κάτω και να τον χτυπήσουν, ενώ ακολούθησε σύρραξη και ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.  ι αρχές διέκοψαν το πρωτάθλημα μετά από αυτές τις σκηνές και κάλεσαν τις ομάδες σε έκτακτη σύσκεψη την Πέμπτη για να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι. Επίσης, η Ουελβάλο απέλυσε τον προπονητή της επειδή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τους παίκτες. Δείτε τι έγινε στο video:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics