Breaking News
17 Μαΐου 2020

Leoforos
Η ξιφομάχος του Παναθηναϊκού, Δέσποινα Γεωργιάδου, μίλησε στην «Πράσινη» για την επιστροφή της στις προπονήσεις, το πώς έχει αναπροσαρμόσει τους στόχους της και τον προγραμματισμό της για την μετά-κορονοϊό περίοδο.

 

Ανεβάζει… ταχύτητα η ξιφομάχος του Παναθηναϊκού, Δέσποινα Γεωργιάδου, η οποία μίλησε στην εφημερίδα «Η Πράσινη» για την επιστροφή της στις προπονήσεις και τι μέτρα λαμβάνει με τον προπονητή της, Χρήστο Σαΐνη, ώστε να αθλείται με ασφάλεια!

Η διεθνής αθλήτρια του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο πώς έχει αναπροσαρμόσει τους στόχους της, με την αναβολή των αγώνων αλλά και την μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η Δέσποινα Γεωργιάδου, συνεχίζει να προπονείται σκληρά για να γίνει μία από τις καλύτερες ξιφομάχους στον κόσμο, ενώ αποκάλυψε και το όνειρό της για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics