Breaking News
10 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Αθλητικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου Ιάσων διοργάνωσε αγώνες στην Πάτρα


Βαγγέλης Ντάκος by Βαγγέλης Ντάκος 08/09/2020 ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ & ΟΜΙΛΟΙ 0 0
Σημαντικές διακρίσεις για τον όμιλο Ιάσων
Η εκδήλωση του Αθλητικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου Ιάσων συνδιοργανώθηκε και χορηγήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και είχε την αιγίδα του Δήμου Πατρέων. Η Ναυαγοσωστική σχολή Πάτρας, παρείχε διασώστες και σωστικά σκάφη ενώ, ο Ερυθρός Σταυρός είχε εθελοντές για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Όμιλος Ιάσων διακρίθηκε με τον Γιώργο Αργυριάδη να περνάει 5 στους 5 άσσους στην κατηγορία του. Ήταν ο απόλυτος «κυρίαρχος» του παιχνιδιού, κατακτώντας την πρώτη θέση της τελικής κατάταξης. Στις επόμενες δύο θέσεις ακολούθησαν επίσης δύο αθλητές, ο Δημήτρης Μαραμενίδης (2ος) και ο Κωνσταντίνος Αργυριάδης (3ος). Στην 9η θέση τερμάτισε η αθλήτρια του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου, Ανθία-Αργυρώ Χρόνη και στην 10η θέση η αθλήτρια του Ιάσων, Βικτωρία Κανελλοπούλου.

Σκληρή ήταν η μάχη μεταξύ του Βαγγέλη Αβραμάκου, του Δημήτρη Μαραμενίδη και του Γιώργου Αργυριάδη, με τους δύο πρώτους να ισοβαθμούν πριν τη τελευταία ιστιοδρομία. Η λάθος εκκίνηση των Μαραμενίδη και Αργυριάδη στην τελευταία ιστιοδρομία, έδωσε την καθαρή νίκη στον αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Δηλεσίου, Βαγγέλη Αβραμάκου.

Η εκδήλωση έκλεισε με μια λυτή τελετή απονομών στην παραλία της Πάτρας, με υπέροχο φόντο το στίβο του Πατραϊκού κόλπου και τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, η οποία είχε έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα λόγω των δυσκολιών που έχει προκαλέσει η πανδημία στη ζωή όλων.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics