Breaking News
02 Ιανουαρίου 2021

Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά

 

Το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της έκανε γνωστό η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κομματά, μέσα από μία τρυφερή ανάρτησή της στο Instagram.

Το μεγαλύτερο δώρο θα φέρει το 2021 στην Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Γιώργο Σαμαρά, καθώς το ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Η ηθοποιός ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» στο προφίλ της στο Instagram, δείχνοντας για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της, με τον ποδοσφαιριστή να την φυλάει τρυφερά.

«HAPPY NEW YEAR! Γεμάτη υγεία, αγάπη, φως & θαύματα!!! Το 2021 εύχομαι να φέρει σε όλους τα πιο ουσιαστικά δώρα!!! Σε εμάς θα φέρει το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μας! Θαύμα μου ανυπομονούμε να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια σου!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία:
Mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics