Breaking News
10 Οκτωβρίου 2021

Με τρεις πρώτες θέσεις αλλά και έξι συνολικά προκρίσεις στα ημιτελικά άνοιξε η «αυλαία» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων για την ελληνική αποστολή στο χειμωνιάτικο Μόναχο.

Τα γαλανόλευκα κουπιά είναι μια ανάσα από τους τελικούς της κάθε κατηγορίας, φλερτάροντας με τα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων. Στη γραμμή του τερματισμού έφτασε πρώτος στο σκιφ των Εφήβων ο Ιάσωνας Εξάρχου που τερμάτισε σε 7:44.12 και πέρασε στα 12 καλύτερα πληρώματα της διοργάνωσης όπως επίσης και το διπλό σκιφ των Νεανίδων με τις Στυλιανή Νάτσιουλα και Ευαγγελία Φράγκου που τερμάτισαν σε 7:52,57 καθώς και το αντίστοιχο των Εφήβων με τους Στράτο Τριανταφύλλου και Ανδρέα Αθανασιάδη Καούδη οι οποίοι πέτυχαν χρόνο 7:11,92.

Κατακτώντας τη 2η θέση πέρασαν στα ημιτελικά η δίκωπος των Εφήβων με τους Χρήστο Μπουρνούτο-Κωνσταντίνο Βελλίδη που σημείωσαν χρόνο 7:38,12. Επίσης τη 2η θέση έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία τους στον τελικό αφού μετέχουν συνολικά 4 πληρώματα πήρε και η τετράκωπος των Νεανίδων με τις Ευαγγελία Βακοπούλου-Λεμονιά Μακρυγιάννη- Παρθένα Παπατέρπου-Ελένη Χαραλαμπίδου που τερμάτισαν σε 7:48.17 κι έβαλαν υποψηφιότητα για ενα μετάλλιο στο τελικό.

Στα 12 κορυφαία πληρώματα κατακτώντας την 3η θέση στα προκριματικά πέρασαν στο σκιφ Νεανίδων η Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη με χρόνο 8:51.77 όπως και η τετράκωπος των Εφήβων με τους Παναγιώτη Αδάμ-Γιώργο Παπαδόπουλο-Ανδρέα Καρτερό-Σπύρο Γεωργίου που τερμάτισαν σε 6:52,82.

 onsports.gr
Διαβάστε Επίσης

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

 

 

Φάκαρος και Μπουλά αναχωρούν για το Eurotalents Selection Camp 2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics