Breaking News
19 Μαρτίου 2016

Ασταμάτητη η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, πέρασε και από την έδρα τηε Πάλας με 1-0 και καλπάζει προς τον τίτλο.

Στο 8ο μόλις λεπτό μετά από σέντρα του Οκαζάκι ο Μαχρέζ έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 17’ ο Χένεσεϊ βγήκε και πρόλαβε τον Αλγερινό άσο της Λέστερ μετά από κάθετη πάσα του Ντρινκγουότερ. Και τελικά στο 33ο λεπτό ο Βάρντι έκανε από αριστερά το γύρισμα και ο Μαχρέζ με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τη Λέστερ.

Στο 48ο λεπτό το σουτ του Οκαζάκι, πέρασε μόλις άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις η Πάλας παραλίγο να κάνει κηδεία στη Λέστερ καθώς είχε δοκάρι με τον Ντελάνεϊ.

ΠΑΛΑΣ: Χένεσεϊ, Ντελάνεϊ, Σουαρέ (46’ Σακό), Γουόρντ, Νταν, Καμπάιγ, Λέντλεϊ (79’ Γκέιλ), Γέντινακ, Μπολάσι, Αντεμπαγιόρ (46’ Κέλι), Ζαχά

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Φους, Χουτ, Σίμπσον, Μόργκαν, Οκαζάκι (75’ Ουγιόα), Ντρινκγουότερ, Ολμπράιτον, Μαχρέζ (85’ Σκλουπ), Καντέ, Βάρντι (90+1’ Αμαρτέι)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics