Breaking News
18 Ιουνίου 2023

Ανθεστίων: Δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Θραψανού ο Βασίλης Πλεσίτης...

 

Χωρίζουν οι δρόμοι του Ανθεστίωνα με τον Βασίλη Πλεσίτη...
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Βασίλη Πλεσίτη.
Μια εξέλιξη αντίθετη με αυτά που θα επιθυμούσαμε, όμως οφείλουμε να σεβαστούμε και να κατανοήσουμε την απόφαση του έμπειρου τεχνικού.
Η κοινή πορεία των δύο τελευταίων ετών, γεμάτη ποδόσφαιρο, όμορφα συναισθήματα, λύπες και χαρές, όπως πάντα συμβαίνει στον αθλητισμό, μοιάζει μικρή μπροστά σ’ αυτά που είχαμε οραματιστεί.
Ήταν μεγάλη τιμή για την ομάδα μας, που ο Βασίλης Πλεσίτης πρώτα από όλα σαν άνθρωπος και έπειτα σαν ένας εξαιρετικός προπονητής, ήταν για δύο χρόνια «κάτοικος» Θραψανού.
Ένας «κύκλος» κλείνει, αλλά δεν ταιριάζουν «αντίο» σ’ αυτή τη συνεργασία, παρά μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και όσα πρόσφερε στο σωματείο μας.
Coach, σε ευχαριστούμε για όλα»!
Η δήλωση του Βασίλη Πλεσίτη μετά τη λήξη της συνεργασίας με το σωματείο μας: «Μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας με την ομάδα του Ανθεστίωνα, έφτασε η στιγμή που ολοκληρώνεται η συνεργασία μας. Μια απόφαση που δεν ήταν καθόλου εύκολη, καθώς το δέσιμο με το σωματείο και τους ανθρώπους που το απαρτίζουν είναι πολύ ισχυρό. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Νίκο Δοργιομανωλάκη και το κάθε μέλος της διοίκησης ξεχωριστά, που ως συνοδοιπόροι για δύο χρόνια, δουλέψαμε για ένα κοινό σκοπό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους ποδοσφαιριστές, που πάντα με διάθεση και θετικότητα, έδιναν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις και στους αγώνες. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή ήταν ο σεβασμός και η εκτίμηση που ένιωσα αυτά τα δύο χρόνια, βιώνοντας όμορφες στιγμές σε ένα αγνό ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Αυτός ο κύκλος κλείνει, αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις και όσα ζήσαμε όλοι μαζί, θα παραμείνουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Ευχαριστώ από καρδιάς».
Από:Μιμίκος Γιώργος

neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Στο τοπικό πρωτάθλημα θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι ομάδες που υποβιβάσθηκαν από την Γ΄Εθνική

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics