Breaking News
23 Νοεμβρίου 2023

Ταξιδεύουν για Καρδίτσα Τζώρτζογλου και Πλούταρχος



Θα δώσουν το παρών στην παράδοση των 67 εμφανίσεων με χορηγία της οικογένειας Τζιράκη
Σε μια πολύ σημαντική εκδήλωση θα δώσουν το παρών το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΕΠΣ Καρδίτσας ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης.

Εκεί είναι προσκεκλημένοι του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας Αλέξανδρου Σφήκα για την επίσημη τελετή παράδοσης των 67 εμφανίσεων στα σωματεία της Καρδίτσας με χορηγία της οικογένειας Τζιράκη.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της οικογένειας Τζιράκη και των «Stella Hotels» στο πλαίσιο της Αποστολής Αγάπης που διοργάνωσε η ΕΠΣΗ για συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Μάλιστα επιθυμία της οικογένειας Τζιράκη είναι η προβολή της Κρήτης σε όλες τις εμφανίσεις.
neakriti.gr


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 23 Noεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη έχασε στις… λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό του σκητ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics