Breaking News
06 Ιανουαρίου 2024

Έρευνα στη Γαλλία:«Έστησε την Χρυσή Μπάλα η Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μέσι»



Όπως έγινε γνωστό από τη Γαλλία οι Αρχές έχουν ανοίξει έρευνα για πιθανό στήσιμο από την Παρί Σεν Ζερμέν ώστε να πάρει τη Χρυσή Μπάλα ο Μέσι.
Το 2021 ο Λιονέλ Μέσι πήρε τη Χρυσή Μπάλα μπροστά από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που έκανε... όργια στην Μπάγερν Μονάχου. Δύο χρόνια μετά οι Αρχές στη Γαλλία έχουν ανοίξει έρευνα, καθώς ο πρώην αρχισυντάκτης του France Football και υπεύθυνος για τη Χρυσή Μπάλα, φαίνεται να είχε δεχθεί διάφορες γενναιόδωρες προσφορές από την Παρί Σεν Ζερμέν για να στήσει την εκδήλωση ώστε να κερδίσει ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός.

Έτσι μετά την υπόθεση για φοροδιαφυγή στην μεταγραφή του Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν έχει νέους μπελάδες, αυτή τη φορά για τον Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα όπως γίνεται γνωστό από δημοσιεύματα ο Φέρε ήταν για λίγους μήνες υπεύθυνος επικοινωνίας της Παρί, είχε εισιτήρια για αγώνες της ομάδας πριν προσληφθή αλλά και πτήσεις ανά τον κόσμο που άγγιξαν τα εννέα χιλιάδες ευρώ.
SDNS.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 06 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι της Α1 ΕΠΣΗ, ανάμεσα στον Ρωμανό και τον Ηρόδοτο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics