Breaking News
29 Μαΐου 2016

Ο Νίκος Καρέλης ολοκλήρωσε ιδανικά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο βελγικό πρωτάθλημα, καθώς με χατ-τρικ οδήγησε την Γκενκ σε μία σπουδαία ανατροπή, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στο νέο Europa League.



Ο Ελληνας επιθετικός, που σε μόλις μερικούς μήνες έχει γίνει το αγαπημένο παιδί της εξέδρας, σημείωσε τρία γκολ στο εμφατικό 5-1 επί της Σαρλερουά του Σωτήρη Νίνη (σ.σ. έμεινε στον πάγκο), καθώς άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με πέναλτι, στο 56` σημείωσε το τέρμα που ουσιαστικά «σφράγισε την ευρωπαϊκή έξοδο» της Γκενκ και στο 71` διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τα άλλα δύο τέρματα των γηπεδούχων, πέτυχαν οι Σαματα (27`) και Γουέλς (45+3`), ενώ υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο αγώνα μπαράζ, η Σαρλερουά επικράτησε με 2-0.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics