Breaking News
10 Ιουνίου 2016

Ο πρώην προπονητής των Λεβερκούζεν και Ουνιόν Βερολίνου, Σάσα Λεβαντόφσκι, βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης, με τα γερμανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για αυτοκτονία, την οποία συσχετίζουν με υπόθεση παιδεραστίας!



Συμφωνά με δημοσιεύματα, τέσσερις ημέρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του ο 44χρονος είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς σε περιοχή του Ντόρτμουντ μαζί με 12χρονο αγόρι ρουμανικής καταγωγής.

Μάλιστα, Ο Λεβαντόφσκι είχε συλληφθεί και είχε διαπιστωθεί ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Επειτα και από την παραπάνω αποκάλυψη, αρκετοί συνδέουν την αυτοκτονία του με την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς οι αρχές συνέλεγαν στοιχεία σε βάρος του, τα οποία ενδέχεται να τον έφερναν αντιμέτωπο με την Δικαιοσύνη, αλλά και την λαϊκή κατακραυγή.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics