Breaking News
10 Ιουλίου 2016

Μία ημέρα απομένει για τον μεγάλο τελικό του EURO 2016 ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Γαλλία και οι προβλέψεις για το νικήτη είναι πολλές.

Μαζί με τις ομάδες ετοιμάζονται και για την μάχη της εξέδρας οι οπαδοί και κυρίως οι κοπέλες, που θέλουν να λάμψουν στην τελευταία παράσταση.

Οι διοργανωτές βέβαια θα έχουν την μερίδα του λέοντος στην κερκίδα και το Stade de France θα είναι από νωρίς το επίκεντρο της γιορτής.
Στηνν Γαλλία όμως βρίσκεται και η μεγαλύτερη Πορτογαλική κοινότητα εκτός της Ιβηρικής χερσονήσου. Πολλοί ήταν οι Πορτογάλοι, που αναζήτησαν την τύχη τους στην άλλη πλευρά των Πυρηναίων, όπως οι παπούδες του Γκριεζμάν.
Στην Στουτγκάρδη πάντως υπάρχει κάποιος, ή μάλλον κάποια, που προβλέπει νίκη της Πορτογαλίας! Η ελεφαντίνα Ζέλλα έχει κάνει και άλλες προβλέψεις στο εφετινό EURO με πολύ καλό ποσοστό μάλιστα, που προσεγγίζει το 70-75%.

Video: Η ελεφαντίνα που προέβλεψε τον νικητή του Euro
Στην φάση των 16 βρήκε τη νίκη της Ισλανδίας επί της Αγγλίας, και την επικράτηση της Γερμανίας και της Γαλλίας, και τώρα επέλεξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

cnn.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics