Breaking News
07 Αυγούστου 2016

Τη φανέλα της Γιουβέντους φόρεσε σήμερα(7/8) για πρώτη φορά ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Ο μέχρι πρότινος επιθετικός της Νάπολι, για τον οποίο οι «μπιανκονέρι» ξόδεψαν 94 εκ. ευρώ, πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο του φιλικού με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, κάνοντας το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν γεμάτο φάσεις! Η Γουέστ Χαμ είχε δοκάρι στο 17’ με τον Βαλέντσια, με τη Γιουβέντους να την… τιμωρεί εις διπλούν, αφού μέσα σε ένα τρίλεπτο κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Ντιμπαλά (18’) και να κάνει το 0-2 με τον Μάντζουκιτς στο 20ο λεπτό.

Τα «σφυριά» πάντως αντέδρασαν και με πρωταγωνιστή τον Άντι Κάρολ έφεραν το ματς στα ίσια. Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ μείωσε αρχικά με διπλή προσπάθεια στο 34’ και επτά λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους έκανε με κεφαλιά το 2-2.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν, με τη Γιουβέντους να είναι αγγίζει το τρίτο γκολ στο 82’,  αλλά η εκτέλεση φάουλ του Ερνάνες σταμάτησε στο δοκάρι. Ότι δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος το έκανε τελικά ο Ζάζα στο 86’, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 υπέρ των πρωταθλητών Ιταλίας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics