Breaking News
09 Αυγούστου 2016

Η ομάδα του Μιλάνου ανακοίνωσε τη πρόσληψη του Ολλανδού προπονητή

Προπονητής της Ίντερ και επίσημα είναι ο Φρανκ Ντε Μπουρ με τη διοίκηση να ανακοινώνει, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, τη συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολλανδό προπονητή.

Μέσα στην ημέρα η Ίντερ θα παρουσιάσει τον Ντε Μπουρ στους εκπροσώπους του Τύπου και ο νέος προπονητής θα έχει τη πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές.

Ως προπονητής του Άγιαξ, ο Ντε Μπουρ οδήγησε την ομαδα σε τέσσερα σερί πρωταθλήματα, από το 2011 έως το 2014.

Στη ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Ντε Μπουρ κατέκτησε, με τη φανέλα του Άγιαξ, πέντε πρωταθλήματα, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Κύπελλο UEFA, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Διηπειρωτικο. Στην Εθνική Ολλανδίας, αγωνίστηκε 14 χρόνια (1990-2004) και σε 112 συμμετοχές έβαλε 13 γκολ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics