Breaking News
10 Αυγούστου 2016

Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ πιστεύει πως η εφετινή Premier League θα είναι η πιο ανταγωνιστική.

Τύψεις και ενοχές νιώθει ο Αρσέν Βενγκέρ, όπως παραδέχεται, για το γεγονός πως η Λέστερ τερμάτισε πάνω από την Άρσεναλ και κατέκτησε το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν.

Σε δηλώσεις του ο Αλσατός προπονητής τόνισε: «Όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι είχαν κακή σεζόν. Νιώθω τύψεις που το πήρε η Λέστερ, αλλά τη μειώνουμε έτσι, διότι είχε εξαιρετική ομάδα. Νιώθω ένοχος, γιατί δεν περίμενε κανείς ότι η Λέστερ θα κέρδιζε το πρωτάθλημα, και έτσι, όλοι είχαν πει ότι θα τερματίζαμε μπροστά από αυτήν. Αλλά η Λέστερ είναι άξια πρωταθλήτρια. Ο κόσμος θα το κατανοούσε αν το χάναμε από Σίτι, Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τότεναμ -ίσως βέβαια όχι την Τότεναμ, αλλά από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες, σίγουρα».

Ο Βενγκέρ συνέχισε περιγράφοντας το τι περιμένει να συμβεί στο φετινό πρωτάθλημα, Ειδικότερα, είπε: «Θα είναι μια συναρπαστική σεζόν και επίσης, προμηνύεται πολύ διαφορετική, γιατί υπάρχουν πολλοί φιλόδοξοι συμμετέχοντες. Αυτό σημαίνει ότι το επίπεδο των προσδοκιών είναι πολύ ψηλό. Ίσως να είναι η πιο ανταγωνιστική Πρέμιερ Λιγκ που υπήρξε ποτέ! Σήμερα πρέπει να υπολογίζεις επτά ή οκτώ ομάδες που μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο! Πάντα υπάρχει μία ομάδα-έκπληξη και έξι-επτά μεγάλοι σύλλογοι που φιλοδοξούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics