Breaking News
10 Αυγούστου 2016

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ υπογράμμισε πως η Ίντερ θα φτάσει στο σημείο να κοντράρει τη Γιουβέντους τη νέα αγωνιστική περίοδο και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία των «νερατζούρι».

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ υπογράμμισε πως η Ίντερ θα φτάσει στο σημείο να κοντράρει τη Γιουβέντους τη νέα αγωνιστική περίοδο και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία των «νερατζούρι». Ο Ολλανδός τεχνικός παραδέχτηκε πως η «βέκια σινιόρα» παραμένει το πρώτο φαβορί, όμως η ομάδα του θα εξαντλήσει τις πιθανότητες, που έχει για την κατάκτηση του τίτλου.

Χαρακτηριστικά, ο Ντε Μπουρ τόνισε: «Τίποτα δεν είναι απίθανο και κανένας δεν είναι ανίκητος. Η Γιουβέντους έχει δυναμώσει αισθητά, είναι το πρώτο φαβορί αλλά ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε με περισσότερες αξιώσεις το πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν θέλουμε να πουλήσουμε κανέναν. Ο Μάουρο είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμάς και θα παραμείνει στην ομάδα. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τα πάντα, αλλά έχουμε τη δική μας φιλοσοφία. Αν και η ομάδα χρειάζεται να πιστέψει σε αυτήν. Είμαι ενθουσιασμένος που δουλεύω για έναν τόσο διάσημο σύλλογο όπως η Ίντερ».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics