Breaking News
19 Αυγούστου 2016

Σε παλιά γνώριμα μέρη βρίσκεται ο Μάικλ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος μπορεί να μην έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αυτή την περίοδο είναι στο Λονδίνο και συμμετέχει στις προπονήσεις της Τσέλσι. 



Ο Εσιέν ψάχνει τον επόμενο επαγγελματικό σταθμό του, καθώς δεν υπολογίζεται από τους «πράσινους» (οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή» τομή για να λύσουν τη συνεργασία τους). Έτσι, ο 34χρονος αμυντικός χαφ μετέβη στο Λονδίνο και προπονείται με την Τσέλσι προκειμένου να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Μάλιστα, προ ημερών συμμετείχε σε φιλικό παιχνίδι της δεύτερης ομάδας των Λονδρέζων απέναντι στην Μπρέντφορντ, στο οποίο οι «μπλε» επικράτησαν με 2-1.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics