Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2017

 

H Eλλάδα συγκαταλέγεται στους 15 πιο οικονομικούς προορισμούς διακοπών για τους Αμερικανούς βάσει του μέσου όρου των τιμών στα ξενοδοχεία της, όπως προκύπτει από δεδομένα της πλατφόρμας Oyster.com.

Οι μέσες τιμές για δωμάτια ξενοδοχείων στην Ευρώπη το 2016 κυμαίνονταν από 130 έως 300 δολάρια ανάλογα με τη χώρα.Για την Ελλάδα, ενώ οι αερομεταφορές μπορεί να είναι ακριβή υπόθεση, η ίδια η χώρα φαίνεται πως αποτελεί οικονομική επιλογή για τους Αμερικανούς τουρίστες.

Η πλατφόρμα προτείνει ως ιδανικές εποχές για ταξίδια στην Ελλάδα το φθινόπωρο ή την άνοιξη (εκτός σεζόν) και επιλογή προορισμού με οικονομικές επιλογές. Παρότι ο μέσος όρος τιμών στα ελληνικά ξενοδοχεία διαμορφώνεται στα 297 δολάρια, η Αθήνα προσφέρει την υψηλή σεζόν δωμάτια με κόστος λιγότερο από 100 δολάρια τη βραδιά. Προτείνει δε επίσκεψη στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας με τις παραλίες της, και μετάβαση στα νησιά του Αιγαίου, ανάμεσα στα οποία είναι και η Σαντορίνη, οπου ακόμα κι εκεί μπορούν να εντοπισθούν καλές προσφορές διαμονής.

Δείτε τους 15 πιο οικονομικούς προορισμούς για τους Αμερικανούς...15. Ελλάδα 14. Ισλανδία 13. Γαλλία 12. Ιταλία 11. Κροατία 10. Ολλανδία 9. Δανία 8. Ισπανία 7. Ην. Βασίλειο 6. Πορτογαλία 5. Κύπρος 4. Γερμανία 3. Μάλτα 2. Βέλγιο 1. Τσεχία
tornosnews.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics