Breaking News
26 Μαρτίου 2017

 

Η ελληνικής καταγωγής Ματίνα Λαπαναϊτη αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνουσας συμβούλου στα Mosaic Hotel και Maison 140 στο Μπέβερλι Χιλς, που ανήκουν στην ξενοδοχειακή εταιρία Benchmark.

Τα 2 ξενοδοχεία αποτελούν τμήμα της Gemstone Collection της εταιρίας.Η Ματίνα διαθέτει άριστη γνώση των αγορών του Μπέβερλι Χιλς και του ευρύτερου Λος Άντζελες αλλά και εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην αναβάθμιση της ομάδας της και να ανεβάσουν τα 2 ξενοδοχεία στα ανώτατα επίπεδα αριστείας, δήλωσε ο Paul D’Andrea, αντιπρόεδρος της Benchmark.Η κ. Λαπαναϊτη έχει 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της φιλοξενίας από την Αυστραλία και, πιο πρόσφατα, από τις αγορές της Καλιφόρνια, Σαν Ντιέγκο, Δ. Χόλιγουντ και Μπέβερλι Χιλς.Από τη θέση της γενικής διευθύντριας του Mosaic Hotel στο Μπέβερλι Χιλς παλαιότερα, είχε ανεβάσει το ξενοδοχείο σε ανώτατα επίπεδα αριστείας, διασφαλίζοντάς του μια θέση στα κορυφαία 10 μικρά ξενοδοχεία των ΗΠΑ και του Καναδά, όπως αναδείχθηκαν από το μεγάλο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure.

tornosnews.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics