Breaking News
15 Ιουλίου 2017

Το πραγματικό νούμερο των αφίξεων ξένων τουριστών δεν είναι 30 εκατ. αλλά πέριξ των 25 εκατ., δήλωσε o κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και αντιπρόεδρος του ξενοδοχειακού ομίλου Aldemar σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, επικαλούμενος στοιχεία από ξένους Τour Operators.

Παράλληλα, έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου για το υπόλοιπο της σεζόν, τονίζοντας ότι από τα μέσα Ιουνίου έχει περιοριστεί ο ρυθμός των κρατήσεων από Γερμανία και Ρωσία. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ρυθμός των κρατήσεων από τη Γερμανία και τη Ρωσία προς την Τουρκία -που άνοιξε ως προορισμός -είναι 6 φορές υψηλότερος αυτή τη περίοδο σε σχέση με την Ελλάδα.Επίσης, ξεκαθάρισε ότι μέσω internet οι τιμές τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους τουρίστες είναι ίδιες σε ποσοστό 95%. Για καλύτερες τιμές τόνισε ότι θα πρέπει οι Έλληνες να κάνουν τις κρατήσεις τους έως τον Μάρτιο. Επίσης, θα πρέπει να εξετάζουν προσφορές μέσω των ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων. Παράλληλα, οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες μπορούν να διεκδικήσουν καλύτερες τιμές από τις ξενοδοχειακές μονάδες, ενώ λύση αποτελεί και το παζάρι ειδικά σε προορισμούς με χαμηλή ζήτηση.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics