Breaking News
23 Αυγούστου 2017

Αποφάσεις έλαβαν οι Δήμοι Χερσονήσου, Τήνου και Τεμπών για την τουριστική προώθηση των περιοχών τους.

Ο Δήμος Χερσονήσου ανέθεσε το έργο της προμήθειας εντύπων για την τουριστική προβολή του προορισμού στην εταιρεία Γ. Καζανάκης Δ/χοι Α.Β.Ε. έναντι του ποσού των 10.763,20 ευρώ με ΦΠΑ.Ο Δήμος Τήνου ανέθεσε την προμήθεια 5.000 φυλλαδίων μέσω του οποίου θα γίνεται η παρουσίαση των μονοπατιών της Τήνου καθώς και η ενημέρωση του πεζοπορικού τουρισμού του νησιού. Θα περιλαμβάνει φωτογραφίες των διαδρομών μέσω των οποίων ο πεζοπόρος θα μπορεί να αντλεί πληροφορίες για το δίκτυο των μονοπατιών. Επιπλέον θα παραπέμπει σε ηλεκτρονικό site που αφορά τα μονοπάτια. Επίσης, ανέθεσε την προμήθεια-επανέκδοση 9.000 εντύπων με τίτλο <<Τήνος το νησί της Τέχνης και του Πολιτισμού>> στην αγγλική γλώσσα με σκοπό την τουριστική προβολή. Η έκδοση θα περιέχει μεταξύ άλλων την Τήνο της Τέχνης, τα πολιτιστικά στοιχεία του νησιού, την εναλλακτική Τήνο, την Τήνο της γαστρονομίας, χάρτες προορισμού, φωτογραφίες κλπ.Επίσης, ο Δήμος Τεμπών ενέκρινε τη διάθεση ποσού 5.000 ευρώ με ΦΠΑ για αφιέρωμα που θα παρουσιάζει τον προορισμό, την φυσική και πολιτιστική κληρονομιά του και θα αναδειχθεί μέσω της διαδικτυακής πύλης.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics