Breaking News
09 Απριλίου 2018

Αναστελλεται η τετράωρη στάση εργασίας των αρχαιοφυλάκων που είχε αναγγελθεί για το Μ. Σάββατο, έπειτα από συνάντηση που είχε σήμερα Μ.Πέμπτη η Πανελλήνια Ενωση Υπαλλήλων Φυλαξεως Αρχαιοτήτων, με την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λυδία Κονιόρδου.

Σε νεότερη ανακοίνωση της η ΠΕΥΦΑ, έπειτα απο το σάλο και τις αντιδράσεις που δημιούργησε η απόφαση της να προβεί σε κινητοποιήσεις που θα δημιουργούσαν προβλήματα στην επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χωρών και μουσείων της Ελλάδας στην έναρξη της σεζόν, αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία της Ηγεσίας του ΥΠ.ΠΟ. (με μεγάλη καθυστέρηση) συνάντηση της ΠΕΥΦΑ με την Υπουργό Πολιτισμού Κα. Λυδία Κονιόρδου και τον Υφυπουργό Πολιτισμού Κο. Κωνσταντίνο Στρατή.

Η ΠΕΥΦΑ προσήλθε στην συνάντηση με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας κατανοώντας πλήρως τις ενστάσεις και την κριτική όλων. Τέθηκαν όλα τα αιτήματα και αναμένεται νέα συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού την Παρασκευή 13 Απριλίου.Ελπίζουμε ότι, όλοι όσοι παρενέβησαν στην κατεύθυνση επίλυσης αυτής της κρίσης, θα βοηθήσουν και για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των αρχαιοφυλάκων.Είμαστε σε αναμονή για την δρομολόγηση και λύση των αιτημάτων τα οποία θέσαμε».

tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics