Breaking News
04 Σεπτεμβρίου 2020

Σε λίγο θα τελειώσει μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά ενώ εδώ και καιρό το βλέμμα είναι στραμμένο στην επόμενη. Κι αν μέχρι πρόσφατα οι σκέψεις ήταν μάλλον συγκρατημένες, οι ενδείξεις δείχνουν ότι μπορούμε πλέον να είμαστε αισιόδοξοι πως το 2021 θα είναι μία καλή χρονιά.

 

Από τη μία η διαχείριση της πανδημίας στη χώρα μας που κράτησε τον αριθμό τον κρουσμάτων σε αρκετά χαμηλά επίπεδα δημιούργησε ένα ισχυρό αίσθημα ασφάλειας, όχι απλώς ως προς το ότι είμαστε μία υγειονομικά ασφαλής χώρα, αλλά και ως προς την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητα στην αντιμετώπιση των κρίσεων που καταφέραμε να επιδείξουμε. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλες εταιρείες κρουαζιέρας επιλέγουν την Ελλάδα ως τόπο επανεκκίνησης των δραστηριοτήτων τους.


Από την άλλη φυσικά, έχουμε αρκετά ανανεωμένο στόλο, νέα σκάφη έχουν έρθει και συνεχίζουν να έρχονται, ενώ το ίδιο το φυσικό τοπίο από μόνο του καθιστά την χώρα μας έναν από τους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Τη νέα χρονιά πολύς κόσμος θα θέλει να ταξιδέψει και να δοκιμάσει καινούργια πράγματα. Κι η ιστιοπλοΐα είναι κάτι που προσφέρεται για αυτό.

Πέραν όμως από το κομμάτι του τουρισμού, που είναι το κύριο αντικείμενο ασχολίας στη χώρα μας γύρω από αυτό που ονομάζουμε σκάφος, υπάρχει κι άλλο ένα που προσφέρει ένα τεράστιο πεδίο ανάπτυξης. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την αγωνιστική ιστιοπλοΐα και δη της ανοιχτής θαλάσσης.

Μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού αναζητούν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους νέους στίβους, να προσελκύσουν αθλητές από ολοένα και περισσότερες χώρες. Προτάσεις που έχουν γίνει και παραμένουν ακόμα ανοιχτές στο τραπέζι, υπάρχουν. Ποιός θα είναι αυτός που θα αρπάξει την ευκαιρία, μένει να το δούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συνθήκες τώρα είναι πιο ευνοϊκές από ποτέ.
enalionoffshore.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics