Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Α.Μ.Ε.Σ Νέας Ερυθραίας, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στα σκακιστικά δρώμενα της χώρας και το ενδιαφέρον του για την εκπροσώπηση του ελληνικού σκακιού σε διεθνείς διοργανώσεις, θα φιλοξενήσει

τους αγώνες, στις εγκαταστάσεις του, οι οποίες υπό την αιγίδα και την φροντίδα του Δήμου Κηφισιάς πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις, που προσδιορίζουν τόσο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, όσο και η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (ΕΣΟ).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και θα υπάρχουν 4 κατηγορίες με βάση την ηλικία (αγόρια και κορίτσια Κ18, Κ16, Κ14, Κ12).

Παράλληλα με το ατομικό πρωτάθλημα, θα υπάρχει και η ομαδική βαθμολογία χωρών, ενώ οι αγώνες θα διεξάγονται online, μέσω υπολογιστών, όπου οι αθλητές θα αγωνίζονται σε συγκεκριμένους χώρους, υπό την επίβλεψη διαιτητών δια ζώσης, αλλά και μέσω κάμερας.

Οι πόλεις που έχουν επιλεγεί για την Ελλάδα είναι η Αθήνα (εντευκτήριο ΑΜΕΣ Ν. Ερυθραίας-Σπ. Λούη & Αν. Πίττα, Ν. Ερυθραία), Θεσσαλονίκη και τα Χανιά ή το Ηράκλειο, ανάλογα με το πλήθος των αθλητών που θα προκριθούν από αυτές τις περιοχές).

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics