Breaking News
13 Οκτωβρίου 2020

Στην Αττάλεια και με αυστηρό πρωτόκολλο υγείας



Οι εθνικές ομάδες καράτε της Τουρκίας και της Ουκρανίας επέστρεψαν στη δράση με κοινό καμπ προπονήσεων, το οποίο πραγματοποιήθηκε με περιοριστικά μέτρα κορονοϊού. Οι αθλητές των δύο χωρών συγκεντρώθηκαν στην τουρκική πόλη της Αττάλειας, για το πρώτο τους καμπ της «νέας κανονικής» περιόδου.

Τριάντα πέντε αθλητές συμμετείχαν σε διάστημα 10 ημερών, μαζί με πέντε μέλη του προπονητικού προσωπικού. Μερικοί από τους αθλητές ετοιμάζονταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που θα διεξαχθούν το επόμενο έτος.

Το καράτε αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο αθλητικό πρόγραμμα στην ιαπωνική πρωτεύουσα, με το Κούμιτε και το Κάτα να συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Η τουρκική Ομοσπονδία Καράτε παρά την πανδημία φιλοξένησε ένα μεγάλο τουρνουά Κάτα στην πόλη Σακαρίγια, το Σεπτέμβριο.

Η διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες ασφαλείας για τον Covid-19, προσέλκυσε εκατοντάδες άτομα σε τέσσερις ημέρες.

Τουλάχιστον 1.800 αθλητές, από 700 συλλόγους έδωσαν το “παρών” στο Αθλητικό Κέντρο Σερντιβάν.

Οι αγώνες επικεντρώθηκαν στην πειθαρχία των εντολών χωρίς επαφή, με διαγωνιζόμενους στις κατηγορίες παίδων, νέων, μαθητών, αλλά και κατηγορία ανδρών, που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Οι μάσκες προσώπου ήταν υποχρεωτικές, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι έπρεπε να κρατούν τις αποστάσεις.

Οι αγώνες έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε.να τους χαρακτηρίζει «επιτυχείς».
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics