Breaking News
24 Οκτωβρίου 2020

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ιππασίας (FEI) αλλάζει τη διοργάνωση ηπειρωτικών αγώνων του επόμενου έτους



Το Ρίσεμπεκ, γενέτειρα του ολυμπιονίκη της Βαρκελώνης Λούντγκερ Μπιερμπάουμ, είναι η πόλη που ανατέθηκε να φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υπερπήδησης εμποδίων, που έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 30 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου.

Η πόλη Χάγκεν είναι αυτή που θα φιλοξενήσει το αντίστοιχο πρωτάθλημα του Ντρεσάζ, το 2021, μεταξύ 7 και 12 Σεπτεμβρίου.

Και οι δύο πόλεις επιλέχθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της FEI με την τελική επιβεβαίωση, που απαιτείται από τους τοπικούς διοργανωτές.

Συμφωνήθηκε ότι εάν ένας από τους δύο χώρους δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει τη διοργάνωση δεν θα ανοίξει ξανά, υπό το πρίσμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Η FEI είχε προηγουμένως αποφασίσει ότι κανένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σε Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αγωνίσματα δεν θα έπρεπε να διεξαχθεί το 2021, αλλά πείστηκαν να αλλάξουν τη στάση τους από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ιππασίας (EEF) και από κάποιους εθνικούς φορείς.

Ωστόσο, δεν θα υπάρξει Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το επόμενο έτος, καθώς οι μοναδικοί «οικοδεσπότες» που εξέφρασαν ενδιαφέρον, αργότερα αποχώρησαν από τη διεκδίκηση.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παρά-Ντρεσάζ δεν θα πραγματοποιηθεί επίσης για να επιτρέψει στους αναβάτες να εστιάσουν στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, του χρόνου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε υπέροχους χώρους στο Ρίσεμπεκ και το Χάγκεν, για να φιλοξενήσουμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υπερπήδησης εμποδίων και το Ντρεσάζ του επόμενου έτους και ανυπομονούμε να λάβουμε την τελική επιβεβαίωση από τους δύο διοργανωτές για να προχωρήσουν αυτά τα Πρωταθλήματα», δήλωσε ο πρόεδρος της FEI Ίνγκμαρ Ντι Φος.

«Αυτά τα πρωταθλήματα υπήρξαν πραγματικά ένα εξαιρετικό παράδειγμα συνεργασίας της Παγκόσμιας, Ευρωπαϊκής και της Γερμανικής Ομοσπονδίας, των δύο διοργανωτών και όλων όσων συμμετείχαν ώστε να καλύψουν τις επιθυμίες των Ευρωπαϊκών Εθνικών Ομοσπονδιών και της κοινότητας των αθλητών, για να διεξαχθούν αυτά τα Πρωταθλήματα το επόμενο έτος. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για το πολύτιμο έργο που επιτελέστηκε από τις τεχνικές επιτροπές της FEI και τις ομάδες εργασίας για τη δημιουργία του ημερολογίου».


sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics