Breaking News
13 Νοεμβρίου 2020

Έπεσε το instagram με τη σχετική ανάρτηση των Σουρότσκινα και Τισγκίρεβα
Γιάννης Κορακής 

 

Είναι απίθανες και μοναδικές με τις φιγούρες τους ως μπαλαρίνες της πισίνας και το έχουν αποδείξει με τις τεράστιες διακρίσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Όμως, οι Ρωσίδες παγκόσμιες πρωταθλήτριες και χρυσές Ολυμπιονίκες της Καλλιτεχνικής (συγχρονισμένης) κολύμβησης, η Μαρία Σουρότσκινα και η Βλάντα Τσιγκίρεβα, αποδεικνύουν ότι χορεύουν εξίσου καλά και εκτός νερού, καθώς τρέλαναν κόσμο με τον αισθησιακό τρόπο που το κάνουν.

Οι κορυφαίες αθλήτριες της συγχρονισμένης αποδεικνύουν πως διαθέτουν εξαιρετικές χορευτικές ικανότητες και στην ξηρά και έριξαν το Ιnstagram με τη σχετική ανάρτηση που έκαναν.

Το χρυσό Ντουέτο της Ρωσίας ανέβασε ένα βιντεάκι στο Insta, στο οποίο φορούν σέξι κορμάκια και ψηλοτάλουνες γόβες, χορεύοντας πάνω σε έναν καναπέ το γνωστό hit της Beyonce «Always».

«Το κορμί και το μυαλό μας μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, απλά ακόμα δεν το γνωρίζουμε», έγραψε η Σουρότσκινα στην περιγραφή του βίντεο.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics