Breaking News
07 Δεκεμβρίου 2020

Η διεθνής διαγώνια του Αϊδινίου μπήκε αλλαγή και... άλλαξε τα φώτα στην Γεσιλγιούρτ
Κώστας Ασημακόπουλος 

 

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη πήρε το αίμα της πίσω για την απόφαση του προπονητή της να την καθίσει στον πάγκο, μπήκε αλλαγή και με 44 πόντους σημείωσε επίσημο ρεκόρ σκοραρίσματος για Ελληνίδα αθλήτρια στο τουρκικό πρωτάθλημα αλλά και γενικότερα εκτός Ελλάδας.
Η διεθνής διαγώνια έκανε την κορυφαία εμφάνιση στην καριέρα της με τη φανέλα του Αϊδινίου. Η διεθνής διαγώνια στη νίκη της ομάδας της για την 21η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος με αντίπαλο της Γεσιλγιούρτ με 3-2 (20-25, 25-23, 17-25, 25-09, 16-14) σταμάτησε στους 44 πόντους ερχόμενη μάλιστα από τον πάγκο.
Η Ανθή Βασιλαντωνάκη στο ξεκίνημα του δευτέρου σετ αντικατέστησε την Μποζ στη διαγώνιο και φρόντισε να δικαιώσει και με το παραπάνω τον προπονητή της Χαμουρτσού Αλπέρ. Οι 44 πόντοι πρόκειται για τη κορυφαία επίδοση της Βασιλαντωνάκη, εκ των οποίων οι 35 ήρθαν από επίθεση (61% αποτελεσματικότητα 35/57 τελειωμένες), οι 6 από τη γραμμή του σερβίς και οι 3 από μπλοκ.

Το Αϊδίνιο βρέθηκε δύο φορές πίσω στα σετ όμως με πρωταγωνίστρια την Βασιλαντωνάκη πήρε τους δύο βαθμούς της νίκης. Μάλιστα η διεθνής διαγώνια διαμόρφωσε με άσσο το τελικό 16-14 στο τάι μπρέικ.

Το Αϊδίνιο μετά από 21 αγώνες βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς.

Οι 44 πόντοι είναι ρεκόρ Ελληνίδας σε επίσημο αγώνα, ενώ στην Ελλάδα το ρεκόρ σκοραρίσματος το κατέχει η Μαντλίν Μοντάνο με 48 πόντους.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics