Breaking News
28 Δεκεμβρίου 2020

Τις δυνάμεις της στην υποκριτική δοκιμάζει η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας
Θοδωρής Γεωργαντάς  

 

Την μάθαμε από τις διακρίσεις της στον στίβο, την χειροκρότησε όλη η Ελλάδα, όταν τερμάτισε πρώτη στα 20.000μ. βάδην των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 και συγκίνησε τους πάντες στην απονομή μεταλλίων, όταν ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου. Η Αθανασία Τσουμελέκα μπήκε και πάλι στην διαδικασία να διακριθεί σε έναν άλλο χώρο, στον οποίο ο ανταγωνισμός, όπως και στον στίβο, είναι μεγάλος.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην υποκριτική με στόχο να διακριθεί στην έβδομη τέχνη. Όπως είπε στην εκπομπή «Αθλητικός Τουρισμός» της ΕΡΑΣ ΣΠΟΡ και στον δημοσιογράφο Φάνη Σκύφτα, ήδη έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε σειρά και μάλιστα από τις καλύτερες στο είδος της. Η Τσουμελέκα συμμετείχε, με ένα μικρό ρόλο, στο «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, που αποτελεί το δεύτερο μέρος της δημοφιλούς τηλεοπτικής ανθολογίας «Έτερος Εγώ» σε παραγωγή της COSMOTE TV.

Η πρώην πρωταθλήτρια του βάδην φοίτησε στην σχολή της Έλντας Πανοπούλου και οι προσπάθειές της αποδίδουν τους πρώτους καρπούς. Είχε αποχωρήσει από τον στίβο τον Ιανουάριο του 2009.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics