Breaking News
31 Δεκεμβρίου 2020

Τα αγωνιστικά «θέλω» του ΣΕΓΑΣ για τη νέα χρονιά...
Θοδωρής Γεωργαντάς

Στην ανατολή της νέας χρονιάς και με την ελπίδα να τελειώνουμε μια και καλή με τον κορονοϊό, οι στόχοι, οι προσδοκίες και τα όνειρα επανέρχονται στο προσκήνιο (και) στον ελληνικό αθλητισμό. Η πανδημία έχει αφήσει τα σημάδια της και ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει το πότε θα επουλωθούν οι «πληγές» που θα αφήσει πίσω της. Τα όνειρα, ωστόσο, δεν είναι απαγορευτικά. Το αντίθετο. Αποτελούν προτεραιότητα.

Στον ελληνικό στίβο οι στόχοι για το 2021 έχουν καθοριστεί. Ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας ήταν σαφέστατος στην συνέντευξη που παραχώρhσε στο sports3.gr σχετικά με τους αγωνιστικούς στόχους του ΣΕΓΑΣ για την χρονιά, στην οποία δεσπόζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο.

Αν όλα πάνε καλά, λοιπόν, και δεν έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις με τον κορονοϊό, οι στόχοι του ελληνικού στίβου ορίζονται σε τρεις συνιστώσες. Ολυμπιακοί Αγώνες, Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων.

Σύμφωνα με τον εθνικό προπονητή, ο στόχος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι ένα με δύο μετάλλια και συμμετοχές σε τέσσερις με πέντε τελικούς αγωνισμάτων. Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα γίνει στην Πολωνία, στόχος είναι τα δύο με τρία μετάλλια και πρόκριση στους τελικούς των αγωνισμάτων τους περίπου δέκα αθλητές, αθλήτριες. Για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων (Μπρούνο Τζάουλι) στόχος είναι η επιστροφή της ενικής ομάδας στην Σούπερ Λίγκα.

Στο καλεντάρι της χρονιάς συμπεριλαμβάνονται και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Κ23, Κ20, Κ18. Η διάκριση της νέας γενιάς του ελληνικού στίβου εντάσσεται στους στόχους. Στις μικρές κατηγορίες, ωστόσο, μετράει και η συμμετοχή…
sports3.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics